Skandinaviske modebrands du bør kende til

Vi er ofte fanget i den internationale modebranche, at vi oftest glemmer ?vores egne?. I Skandinavien findes der utallige modebrands, som du bør kende til ? og det er ærgerligt, at der ikke er flere, der kender til de skandinaviske modebrands. Bruuns Bazar og Tiger of Sweden har fået stor opmærksomhed i det internationale marked, men mangler stadig at toppe danskernes hjem og sætte sit præg med skandinavisk mode i byerne. Her får du udvalgte skandinaviske brands, som du bør kende til.

 

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden er et svensk tøjmærke, som navnet bl.a. betyder. Mærket hed oprindeligt Tiger og blev grundlagt af Markus Schwarmann og Hjalmar Nordström i 1903. Igennem de første og mange år bestod Tiger of Sweden udelukkende af bukser med klassisk snit, og henvende sig altså primært til ældre mænd. I løbet af 1990?erne begyndte Tiger of Sweden dog at producere jakkesæt, der appellerede til unge og trendy borgere. I dag producerer Tiger of Sweden dog sko, tøj og briller. Tiger of Sweden ejes af danske IC Companys og markedsføres i Europa og Canada. Tiger of Sweden er et must til dig, der leder efter trendy, moderigtigt og skandinavisk design, som giver dig et fuldendt look. Du har ikke en garderobe uden Tiger of Sweden.

 

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazarr blev stiftet i 1994 ? mange år efter Tiger of Sweden ? og var en af de første danske modebrands, der blev nævnt i det officielle fashionshow i Paris. Bruuns Bazaar designer elegant, moderigtigt og afslappende tøj til både mænd og kvinder ? og selvfølgelig med et skandinavisk præg.

 

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe er et danskmodebrand, der designer tøj til både mænd og kvinder. Firmaet blev stiftet af Klaus og Preben Samsøe. Foruden tøj designer virksomheden også sko, accessories, lingerie og badetøj. Modebrandet har hovedsæde i København og bliver i dag forhandlet i mere end 30 lande. Samsøe Samsøe giver dig et unikt og skandinavisk look, der ikke vil skuffe. Det vil få dig til at skille dig udfra mængden og vil give dig et absolut smukt outfit.

 

SELECTED

Selected er et dansk tøjmærke og hører under BESTSELLER brandet. Mærket blev dannet i 1997 som et herretøjmærke, men har senere hen dannet et Selected/Femme mærke til kvinder. Selected har et præg af afslappet tøj, og tøj som samtidigt følger med moden. Selected formår, som Tiger of Sweden, at give dig de skandinaviske look, som du leder efter.

Du har altså her fået udvalgte skandinaviske brands, som vil give dig det anderledes look, som vil få dig til at stråle. Tiger of Sweden er f.eks. et modebrand, som du bør eje i klædeskabet. Start allerede med at finde dine første Tiger of Sweden tøjstykker i dag og begynd allerede med at bære dem i morgen.