4 pers.
Ingredienser
500 g kyllingebrystfilet, skåret i pænt store tern
1 spsk madras karry
4 løg, skåret i smalle både
1 dåse hakkede tomater
2 dl hønsebouillon
100 g græsk yoghurt
100 g frisk babyspinat, godt skyllet og slynget tør
salt, friskkværnet peber.
lidt olie
Fremgangsmåde
Varm lidt olie op i en gryde og brun kyllingestykkerne – evt. ad et par gange, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt løg og lad dem stege med i 2-3 minutter, til de begynder at tage farve, tilsæt karry og lad det svitse med et kort øjeblik. Hæld tomater og bouillon ved og lad det simre i 5-6 min. Rør yoghurt i, kom spinaten ved og
varm det igennem. Smag til med
salt og friskkværnet peber. Når spinaten er faldet sammen er retten klar til servering. Server med ris.