Æggekage med grønsager

4 pers.

Ingredienser

1 æg
½ dl sødmælk
salt, friskkværnet peber
150 g cherrytomater på stilk
2 squash i skier
lidt olivenolie
12 skiver god bacon
1 bdt. purløg, finthakket

Fremgangsmåde

Pisk æg ammen og rør mælk, salt og friskkværnet peber. Varm lidt olivenolie op på panden og hæld æggemassen på. Skru ned for varmen og lad æggekagen småsimre i ca. 20 minuter.
Kom imens tomaterne – stadig på stilk – i et ovnfast fad sammen med squash. Dryp med olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber. Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Steg bacon sprøde på en pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Kom de sprødstegte baconskiver på den færdige æggekage, drys med masser af purløg og server de stegte grønsager til.