Gør livet lettere med vinylgulve i hjemmet fra byggemarkedet

Det er vigtigt, at man bor godt og føler sig hjemme i sin bolig. Vi mennesker er meget forskellige, også når det kommer til indretningen af vores boliger. Nogle vil gerne bo med ludbehandlede plankegulve, og gider godt at vedligeholde dem. Andre foretrækker at indrette sig mere praktisk, så rengøringen i hjemmet kan klares på nemmest mulige måde. Det er helt fint, at vi er forskellige. Vores hjem må gerne være præget af, hvem vi er, også når det drejer sig om gulve.

Hvis man hører til den gruppe, der ønsker et vedligeholdelsesfrit gulv, som er nemt at rengøre, så er vinylgulve et godt bud på en genial løsning. Det smarte ved vinylgulve er nemlig, at de næsten ingen vedligeholdelse kræver. Og så er de utroligt lette at rengøre. De findes i mange forskellige varianter. Man kan sagtens få vinylgulve, der ser rå og rustikke ud, men man kan også få den i udgaver, der er nydelige og fine. Fælles for dem alle er, at de er nemme at have med at gøre.

Læg selv dit vinylgulv

Hvis man måler grundigt op og har de rigtige værktøjer, så er det pærelet at lægge vinylgulve selv. Man behøver ikke at have bestået en eksamen som avanceret konstruktør for at klare den opgave. Man kan lægge de fleste vinylgulve oven på det eksisterende gulv, og ofte er de smidige nok til at kunne give sig og tilpasse sig ujævnheder. Disse gulve bliver ved med at se nye ud i mange år, og skal ikke behandles med hverken lak eller lud. Og rengøringen klares let med en støvsuger eller moppe.

Byggemarkedet har dem

Fra din egen sofa kan du træde direkte ind i dit byggemarked. Hos stark.dk kommer du hurtigt rundt imellem de forskellige afdelinger. Og afdelingen for vinylgulve finder du også nemt. Her kan du gå på opdagelse i det store sortiment og finde præcis det gulv, du bedst kan lide, købe det og bestille det hjem til privaten. Her kan du meget hurtigt lægge det. På nul komma fem har du fået et nyt og pænere hjem.