5 tøjtrends til kvinder med former

Mode

Det gode ved dette års fashiontrends er, at mere fyldige kvinder nu har mulighed for at være med, da det ikke kræver at du kommer ned i en størrelse 34. Herunder kan du se nogle af årets hotteste trends, som passer perfekt til kvinder med former:

 

Fokus på taljen

Gå efter feminint tøj, der strammer ind ved taljen, så du får en smuk timeglasfigur. Figursyet kjoler og nederdele, som falder flot ned over hofterne, er noget af det smukkeste til fyldige kvinder. For at fremhæve din talje kan du tilføje et flot bælte, have en dyb udskæring eller lade to kontrastfarver mødes netop her. Også strukturerede halsudskæringer giver et flot modspil til hofterne, så der skabes balance, og timeglasset tydeligt kan ses. Zizzi har nogle rigtig flotte kjoler som har fokus på den slags.

 

Farver

De solide farver, såsom hvid og sort, er selvfølgelig altid et sikkert valg, men som en kvinde med former burde du også bruge farver. Som nævnt før, kan du virkelig skabe en illusion og fremhæve din smukke figur ved at lade farverne møde hinanden bestemte steder. Hvis du ønsker at være tyndere omkring hofterne, kan du vælge slankende sorte bukser, og så gå amok med farverne på overdelen. Selv den mest pang-røde farve kan se flot ud til plus-size kvinder, så længe tøjet er velsiddende og passer godt til dig. Også opsigtsvækkende mønstre kan være super flotte til kvinder med former, så længe det passer til størrelsen af din krop. Med det menes der, at hvis en større kvinder bærer et mønster med meget små prikker eller lignende, så bliver det hurtigt væk og virker uoverskueligt.

 

Højtaljet bukser

Højtaljet bukser kan skabe den ønskede illusion med fokus på taljen. Dette kan godt virke rigtig skræmmende til at starte med, da det netop strammer over lår numse og hofter, men de højtaljede og stramme bukser burde ikke kun være for modeltynde piger. Faktisk klæder denne trend fyldige kvinder meget mere, da mange mener, at tætsiddende tøj er langt flottere uden på former.

 

Striber

Mange mener måske at striber er et forbudt område for fyldige kvinder, da det kan komme til at gøre dem bredere end de egentlig er. Løsningen? Vend striben om! Hvis du bærer lodrette striber i stedet for vandrette striber, vil striberne faktisk forlænge din krop og skabe en illusion om, at du er tyndere og højere end du måske egentlig er. Brug også hellere lyse striber på en mørk baggrund og hellere tynde striber end tykke.

 

Detaljer

Detaljer, såsom smykker og bælter, kan du i høj grad bruge til din fordel, da andres opmærksomhed netop fokusere på de steder, hvor du har valgt at placere detaljen. Så er du vil med dine krageben? Så tag en vild halskæde på! Eller er du glad for dine hofter? Så fremhæv dem med et smart bælte!